%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

Springest Go - Översikt och status för dina uppladdade fakturor

För ett antal företagskunder hanteras faktureringen via Springest. Läs här hur du laddar upp fakturan i Admin. På sidan bokningsförfrågningar kan dufölja dina uppladdade fakturors status. 

Översikt

denna sida ser du en översikt av alla dina bokningar du mottagit via Springest. Du ser även fakturans status och det förväntade betalningsdatumet. Du kan filtrera bokningarna efter datum, deltagarstatus och fakturastatus. Klicka på ögat längst till höger i tabellen för att öppna bokningen och se mer detaljer. 

Betalningsstatus

När din faktura accepterats av Springest kan du se det förväntade betalningsdatumet. Statusen 'Väntar på betalning' betyder att Springest har skickat fakturan till kunden och att Springest väntar på betalningen.

Fakturan betald

När Springest betalat fakturan ändras statusen till 'Betald'. I samma stund mottar du även ett mejl att fakturan är betald.

Försenad betalning

Ibland händer det tyvärr att en betalning blir försenad. Du mottar då ett mejl med ett nytt förväntat betalningsdatum samt en anledning till förseningen. Denna information kan du även se i bokningen i Admin. Den vanligaste orsaken till att betalningen är sen är att kunden är sen med att betala Springest. Om du har frågor kan du alltid kontakta oss. 

Frågor eller feedback?
Kontakta oss genom att mejla till support@springest.se eller ring 08 - 446 876 00. Vi hjälper dig gärna!