☁ aNewSpring: Skapa e-learnings gratis

Vi rekommenderar programvaran aNewSpring för att skapa e-learnings. Det är inte bara för att namnet är så likt vårt. Det är enkelt att använda, du betalar endast när någon anmäler sig till din kurs och det är kopplat till Springest.


Om aNewSpring

aNewSpring erbjuder utbildare en innovativ lärplattform som gör det möjligt att skapa och distribuera e-learnings och blended learning. Plattformen sätter deltagaren i fokus och erbjuder otaliga möjligheter att skapa lärspår (learning journeys) med adaptivt lärande och sociala inlärningselement. Mer än 500 kunder använder aNewSpring för att erbjuda inspirerande lärupplevelser till yrkesverksamma. Fler än en miljon människor har använt sig av lärspår via plattformen.

Hur ser det ut? 

Såhär ser översiktssidan med alla dina produkter ut. Härifrån kan du enkelt anpassa alla dina kurser.

Här har vi klickat vidare till en e-learning. Du ser en översikt över alla olika moduler och uppgifter i kursen.  

Och såhär ser en kurs ut ur deltagarens perspektiv. 

Kostnad för e-learnings

Det är gratis att använda aNewSpring. Du kan utan kostnad skapa e-learnings och dela länkar till kurserna på olika sidor. Det betyder att du kan placera en direktlänk till dina e-learnings, inte bara på Springest, utan även på din egen webbplats.

När någon bokar din e-learning betalar du €15 till aNewSpring per användare per år. Det betyder att deltagaren har tillgång till kursen i ett år. Det betyder också att deltagaren utan extra kostnad kan anmäla sig till till flera av dina e-learnings.

Vid en bokning via Springest tar vi som vanligt en avgift på 12% (på Vattenfalls portal) av produktpriset.

Direktlänk från Springest

Med hjälp av en direktlänk är det möjligt för Springests användare att med ett enda klick starta en kurs på aNewSpring. Detta gör det enkelt för din nya deltagare att snabbt komma igång med din utbildning.

Dessutom gör du det enklare för dig själv eftersom du som leverantör inte behöver hjälpa igång deltagaren. Lärspåret (the learning journey) kan starta direkt efter att bokningen har bekräftats.

Springest och aNewSpring kommunicerar med varandra via en Single Sign-On (SSO) integration. Single Sign-On använder standarden Learning Tools Interoperability (LTI). Härmed är det möjligt för användare, som bokar en utbildning via Springest, att direkt efter att bokningen bekräftats komma vidare till kursen på aNewSpring.

Detta betyder att deltagare loggar in med samma kontouppgifter på såväl Springest som aNewSpring. Användaruppgifterna överförs via LTI-protokollet mellan båda systemen. 

Du behöver med andra ord inte tänka på att skapa konton med inloggningsnamn och lösenord. Praktiskt både för deltagaren och för dig som leverantör eftersom knappt kräver någon (manuell) administration.

Frågor eller feedback?

Kontakta oss via support@springest.se. Vi hjälper dig gärna!