%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

Springest Go - Så visas din information på Vattenfalls plattform

Som du vet är de flesta av Springest företagsplattformar endast tillgängliga för företagets medarbetare. För dig som leverantör betyder det att du inte kan se hur dina lärprodukter och företagsinformation presenteras på plattformen. 

I den här artikeln hittar du exempel på hur lärprodukter och leverantörer presenteras på Vattenfall Go. Besök också exempelvis Springest publika sajt i UK för att få en bild av hur Springest ser ut och fungerar för besökarna. Våra företagsplattformar ser i princip likadana ut som våra publika sajter. 

Att söka bland utbildningarna

Det enklaste och vanligaste sättet att hitta en utbildning är att skriva in ett eller flera sökord i rutan. Beroende på vad som skrivs in ges förslag på ämnen och leverantörer. Man kan också klicka på de olika kategorierna och ämnena i listan. 

Sidan för kategorin 'Kommunikation'. Här listas olika ämnen i kategorin. 

På ämnessidorna, här 'Presentationsteknik', kan man även filtrera bland sökresultaten. Till exempel på utbildningsform, pris eller region. 

Exempel på en produktsida

Exempel på en leverantörsida

Här presenteras ditt företag, den information du fyllt i under Leverantör > Dina uppgifter. Här visas även en lista med alla dina lärprodukter. 

Frågor eller feedback?
Kontakta oss via support@springest.se eller ring 08 - 446 876 00 om du har fler frågor om hur dina lärprodukter presenteras. Vi hjälper dig gärna!